Selecteer een pagina

Welkom!

door sep 18, 2015

Welkom op de site van Buitengewoon Hoveniers, proef hier de sfeer van persoonlijk ontworpen tuinen waarin vorm & functie op een verrassende wijze zijn samengebracht. Wij zijn altijd op zoek naar optimale balans in stijl en eenvoud.

Aanleggen van een tuin

Het aanleggen van een tuin is een vak. De aanleg van een nieuwe tuin of een renovatie verdient het om door vakmensen te worden uitgevoerd. Wij beheersen alle onderdelen van dit vak. Van grondbewerking, planten en bemesten tot zaken als straatwerk en de aanleg van tuinberegening en tuin-verlichting. Daar waar nodig of gewenst maken we gebruik van geselecteerde specialisten

Onderhouden van een tuin

Een tuin is constant in beweging. Planten groeien, de seizoenen wisselen en strenge vorst, extreme droogte of vervelend ongedierte kunnen soms behoorlijk wat schade aanrichten. Een tuin vraagt daarom constant om begeleiding. Wij kunnen dit voor u geheel of gedeeltelijk uit handen nemen.

Ontwerp van een tuin

Ontwerpen is een proces, een bundeling van kennis, creativiteit, gevoel voor ruimte en sfeer, waarbij noodzakelijke praktische uitgangspunten niet uit het oog verloren moeten worden.Een ontwerper zorgt voor de toegevoegde waarde, een goed ontwerp is de basis voor een goede tuin.

Pin It on Pinterest

Share This